Project

Test Flabbergasted

verbeteren digivaardigheden

De digitale transitie in de maatschappij zet onverminderd hard door. Iedereen heeft in meer of mindere mate te maken met digitalisering in het leren, werken en leven. Het onderwijs zit vanzelfsprekend ook in deze transitie en dat betekent iets voor het werk en dus de vaardigheden van de leerkracht en docent. Omdat de gevraagde digitale vaardigheden altijd in verbinding staan met de visie van het onderwijs op ICT, het gebruik van digitale middelen en de IT Infrastructuur waarbinnen een leerkracht of docent opereert.  

Het verhaal van IT Campus
Binnenkort te zien!

Website
Daarom meedoen: 
Krijg grip op de mogelijkheden die digitalisering in het onderwijs te bieden heeft
Ontwikkel de digitale vaardigheden van docenten zodat ze technologie kunnen benutten om de leerervaring van studenten te verrijken
Pak regie op de inzet van ICT in je onderwijs
23
dfsdf
23
dsfsdf
23
sdfdsfdsf

Expeditie digitaal: docentprofessionalisering richt zich op alle betrokkenen binnen een onderwijsteam die zich bezighouden met de digitale transitie. In het bijzonder zijn dat leerkrachten en docenten die de kern vormen van het onderwijsproces. Dit project richt zich op:  

- Leerkrachten en docenten 
- Ondersteunende diensten (ICT Coördinator/personeelszaken) 
- Teamleiders/onderwijsmanagers 
- Onderwijsadviseurs 

Na deelname aan het traject heeft een opleidingsteam (of vakgroep) inzicht in de randvoorwaarden om de digitale transitie goed op te pakken. Het team heeft handvatten om concrete acties uit te zetten en te prioriteren. Omdat het team zelf aan de slag gaat met de bouwstenen om ICT te laten renderen binnen de opleiding is de eigen context daarin uitgangspunt. Het plan “Transformeren met Vertrouwen” fungeert als leidraad en ankerpunt voor alle keuzes in het digitale transformatieproces waar een team samen doorheen gaat.

Brochure
video's

Broekman Logistics

Margriet Geluk, Jonghaven Talent 2022, gaat op bezoek bij Rotterdamse havenbedrijven om te zien hoe IT-toepassingen bedrijven in de techniek verder kunnen brengen. In deze video neemt zij een kijkje bij Broekman Logistics.

Facta

Margriet gaat op bezoek bij Rotterdamse havenbedrijven om te zien hoe IT-toepassingen bedrijven in de techniek verder kunnen brengen.

NPRC

Een dagje meelopen met je eigen collega. Voor deze videoreeks kijkt Margriet mee met collega Sisley, bevrachter bij NPRC. Sisley laat zien hoe IT-toepassingen haar helpen in haar werk.

dsfdsfdsfdsfdsf

Aniek
Designer

Het verhaal van IT Campus
Binnenkort te zien!

verbeteren digivaardigheden

Test Flabbergasted

is een project onder het programma

verbeteren digivaardigheden
Meer informatie
Meer weten?

Neem contact op met

Ruud Tönissen

Projectleider beroepsonderwijs

06 283 22 794ruud.tonissen@itcampus.nlLinkedIn
partners van dit project
Ook aansluiten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen