PROJECT

events & hackathons

vergroten IT-talent
Project

events & hackathons

vergroten IT-talent

Een krachtige en bovenal leuke manier om onderwijs, bedrijfsleven en talenten dichter bij elkaar te brengen is het organiseren van thematische hackathons. Om kortstondig maar intensief, samen te werken aan verschillende domeinen in de IT (zoals bijvoorbeeld Cyber Security) zorgt voor oprecht en actief contact tussen de deelnemende partijen. Zodoende vormt een hackathon bij uitstek een middel om via de inhoud tot verbinding te komen.

IT Campus Rotterdam organiseert in samenwerking met de triple helixhackathons en events waarin bedrijven, onderwijs en IT talent elkaar kunnen ontmoeten. Door toekomstig en huidig IT talent direct in contact te brengen met bedrijven ontstaat er de mogelijkheid sneller een passende en dus duurzame match te maken. We versnellen dit proces door het in te bedden in een inspirerende en enthousiasmerende setting.

Een aantal voorbeelden van events en hackathons die vanuit dit programma zijn georganiseerd:

#Hack010: Studenten van verschillende onderwijsinstellingen kruipen in de huid van ethisch hacker waarbij de Gemeente Rotterdam als victim optreed.

Microbit Challenge: studenten van Techniek College Rotterdam worden in een dag ondergedompeld in de mogelijkheden van de Microbit.

Het verhaal van IT Campus
Binnenkort te zien!

Daarom meedoen: 
Brochure
video's
No items found.

Het verhaal van IT Campus
Binnenkort te zien!

vergroten IT-talent

events & hackathons

is een project onder het programma

vergroten IT-talent
Meer informatie
Meer weten?

Neem contact op met

Ruud Tönissen

Projectleider IT-talent

06 283 22 794ruud.tonissen@itcampus.nlLinkedIn
partners van dit project
Ook aansluiten?
No items found.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen