Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

nieuws

Blijf op de hoogte van actualiteiten en updates van IT Campus Rotterdam

nieuws

Blijf op de hoogte van actualiteiten en updates van IT Campus Rotterdam

social wall

Ook Digiwerkplaats Rijnmond nam deel aan ZIE2024!
8/4/2024
Ook Digiwerkplaats Rijnmond nam deel aan ZIE2024!

Afgelopen donderdag namen onze collega’s van Digiwerkplaats Rijnmond deel aan #ZIE2024, georganiseerd door Hi Delta en High Tech Platform - Mikrocentrum, in de Van Nelle Fabriek in #Rotterdam!

Een mooie ontmoetingsplek voor hightech- en maakbedrijven, toeleveranciers, #kennisinstellingen, #opleiders en overheden. Op de beursvloer en bij hun stand konden zij mooie nieuwe verbindingen leggen om #digitaliseringsvraagstukken van #ondernemers te kunnen verbinden aan jong talent. Precies waar Digiwerkplaats Rijnmond zich voor inzet.

⭐ Benieuwd hoe je jouw online positionering kan versterken met jong #talent?

⭐ Wil je meer weten met welke adviezen en scans op het gebied van #online#marketing en online veiligheid je verder op weg geholpen kan worden?

⭐ Nieuwsgierig welke #mkb'ers jou voor zijn gegaan?

Klik dan hier

Klik hier
Vandaag is de eerste werkdag van onze nieuwe collega, Saskia! Welkom 💐
2/4/2024
Vandaag is de eerste werkdag van onze nieuwe collega, Saskia! Welkom 💐

Ze gaat aan de slag als projectleider Next Education Professional binnen #teamcampus. Het doel van dit programma is om de digitale vaardigheden en didactiek van álle docenten te verbeteren, van basis- tot wetenschappelijk onderwijs. Saskia zal ons ondersteunen bij deze cruciale taak voor het onderwijs.We zijn verheugd met haar komst en wensen haar veel succes!

Klik hier
Mooi nieuws: wij blijven in 2024 samenwerken met Hogeschool Inholland.
19/3/2024
Mooi nieuws: wij blijven in 2024 samenwerken met Hogeschool Inholland.

Nahied Rezwani, directeur domein Business, Finance & Law en vestigingsdirecteur bij Hogeschool Inholland Rotterdam, vertelt: ''Deze verlenging is het bewijs van een zeer prettige samenwerking. Hogeschool Inholland is een kennisinstelling, wat midden in de samenleving staat. Middels samenwerkingen zoals deze pakken wij onze maatschappelijke rol richting ons gezamenlijk doel. Mét onze studenten en medewerkers Rotterdammers digivaardiger maken.''

Daphne Swart, directeur IT Campus Rotterdam, deelt: ''We zijn ontzettend trots dat we de samenwerking met Inholland verder gaan uitbouwen. Inholland is onmisbaar in de brede aansluiting van het beroepsonderwijs binnen de activiteiten die we gezamenlijk ontplooien om het (toekomstig) human capital in de stad te versterken. We slaan de handen ineen op onder meer de thema’s digitalisering van het mkb en leven lang ontwikkelen.''

Klik hier

volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van IT Campus Rotterdam? Volg ons op onze LinkedIn Bedrijfspagina.

Volg ons op Linkedin