Het verhaal van IT Campus

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

over IT Campus Rotterdam

over IT Campus Rotterdam

onze missie

Meer en beter IT-talent voor de stad Rotterdam en alle Rotterdammers digivaardig. Dat is waar IT Campus Rotterdam zich voor inzet.

We vormen het centrale punt voor regievoering op de human capital agenda van Rotterdam. We spelen in op de behoeften van onze partners en functioneren als katalysator om de samenwerking tussen bedrijven, onderwijs en overheid aan te jagen en te versterken.

Het verhaal van IT Campus
Video.

Bekijk onze agenda

waar wij voor staan

onafhankelijke positie

IT Campus Rotterdam faciliteert vanuit een onafhankelijke positie de triple helix in Rotterdam door onderlinge samenwerking te stimuleren.

bijdragen aan het collectief

We spelen in op de behoeften van onze partners en functioneren als katalysator om de samenwerking tussen bedrijven, onderwijs en overheid aan te jagen en te versterken.

partnerships

Vanuit partnerships werken we aan een gezamenlijke agenda op het gebied van digitalisering.

team

#TeamCampus is een groeiend team dat met veel energie en grote ambities uitvoering geeft aan het programma van IT Campus Rotterdam.

Naar vacatures
Marja van der Geer
Marja van der Geer
Projectcontroller
Ruud Tönissen
Ruud Tönissen
Projectleider IT-talent
Wilma van Raamsdonk
Wilma van Raamsdonk
Projectleider Rotterdamse Jeugd op Voorsprong
Marc Vollaard
Marc Vollaard
Senior projectmedewerker
Hans van Gent
Hans van Gent
Projectleider Next Maritime Professional
Kevin van der Meer
Kevin van der Meer
Projectleider Next Healthcare Professional
Diana de Winter
Diana de Winter
Relatiemanager mkb
Stefan Klink
Stefan Klink
Relatiemanager mkb
Danielle van Muijen
Danielle van Muijen
Communicatieadviseur
Ouarda Azarkan
Ouarda Azarkan
Senior projectmedewerker
Maple Cheung
Maple Cheung
Projectmedewerker
Suzanne Snelders
Suzanne Snelders
Projectleider Digiwerkplaats Rijnmond
Selin Özkarayel
Selin Özkarayel
Communicatiemedewerker

onze partners en vrienden

Ook aansluiten?
Wij zetten onze samenwerking met The Young Digitals voort, vastbesloten om samen te groeien!
8/2/2024
Wij zetten onze samenwerking met The Young Digitals voort, vastbesloten om samen te groeien!

Sjoerd Hauptmeijer, CEO The Young Digitals , deelt verheugd: ‘'The Young Digitals is hartstikke trots om een onderdeel te zijn van het netwerk van IT Campus Rotterdam en we zijn blij dat we onze samenwerking de komende jaren voortzetten. Wij staan in de startblokken om samen met de andere partners te werken aan meer en beter IT-talent voor de stad Rotterdam. The Young Digitals begeleidt jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt naar een baan als digital marketeer. Graag werken we samen met IT Campus Rotterdam en alle partners om jongeren een springplank te bieden naar een mooie toekomst''

Ook Daphne Swart vertelt enthousiast: ‘'IT Campus Rotterdam is trots dat we de samenwerking met The Young Digitals duurzaam verlengen. The Young Digitals is een bijzonder goed voorbeeld hoe we in Rotterdam meer jongeren kunnen enthousiasmeren voor IT-banen. Jong talent wordt behouden voor de sector door hen gericht op te leiden en te begeleiden naar de online marketing arbeidsmarkt. We hebben The Young Digitals vanaf het begin ondersteund bij hun komst naar Rotterdam en daar plukken Rotterdamse ondernemers nu de vruchten van. Een sociaal initiatief waar we graag aan blijven bijdragen!''

Klik hier
Meet & Greet banenmarkt
7/2/2024
Meet & Greet banenmarkt

Vandaag is er een fantastische Meet & Greet banenmarkt op onze campus. Een prachtige gelegenheid voor werkgevers met IT-vacatures, partijen die ondersteuning bieden bij opleidingen én #werkzoekenden met passie voor #IT om elkaar te ontmoeten. Mooi om te zien dat er vruchtbare gesprekken ontstaan!

In samenwerking met: Gemeente Rotterdam | het Werkgeversservicepunt | UWV | Ruud Tönissen | Daphne Swart | Intermax | Betabit | Werk in het vooruitzicht | Azure Academy | Verstegen Spices & Sauces | Datadigest B.V. | Techgrounds | JobKans | GRIP. op werk | Stedin | Luminis | Anoigo | YoungCapital | Rhenus Logistics

Klik hier
🎉Een warm #welkom aan onze nieuwe #collega, Marja van der Geer!
5/2/2024
🎉Een warm #welkom aan onze nieuwe #collega, Marja van der Geer!

Per 1 februari is Marja gestart als projectcontroller binnen #teamcampus. Haar #expertise zal ons ondersteunen bij het verzorgen van inzicht op #financieel gebied. We zijn ontzettend blij met haar komst en wensen haar veel #succes en plezier in haar nieuwe rol!

Klik hier

volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van IT Campus Rotterdam? Volg ons op onze LinkedIn Bedrijfspagina.

Volg ons op Linkedin