updates

Blijf op de hoogte van actualiteiten en updates van ITย Campus Rotterdam

Zien we jou ook op 22 november bij Bridge to Possible IT-Skills for Digital Transformation?
In the spotlight
9/11/2022

Zien we jou ook op 22 november bij Bridge to Possible IT-Skills for Digital Transformation?

Onze wereld digitaliseert in hoog tempo. Dat vraagt van alle Rotterdamse organisaties (haven, industrie, gemeente) dat de digitale skills en vaardigheden van hun medewerkers worden verbeterd.

Daarom lanceert IT Campus Rotterdam vanuit het programma Next Maritime Professional en in samenwerking met haar partners Cisco, Randstad, Havenbedrijf Rotterdam N.V., Deltalinqs en Gemeente Rotterdam op 22 november het Bridge to Possibleโ€™ IT-Skills for Digital Transformation programma. Met enerzijds gratis Cisco opleidingen en trainingen voor medewerkers van alle disciplines in jouw organisatie en aanvullend de mogelijkheid via Randstad om de vernieuwde kansen op de arbeidsmarkt te ontdekken.

Kom 22 november om 13.30 uur langs en hoor hoe o.a. wethouder Robert Simons (haven en economie), CFO Havenbedrijf Rotterdam Vivienne de Leeuw, IT Campus Rotterdam directeur Marijn Roelof en Cisco directeur Hein Dekkers alles vertellen over dit meerjarige initiatief om Rotterdam een voorsprong te geven in de digitale economie.

Meld je aan via https://lnkd.in/esr5Wwsm of kijk op https://lnkd.in/eKNE-Hiq voor meer informatie. Tot dan!

Klik hier
๐Ÿ™Œ Wie gaat er met ons mee naar de Immersive Tech Week 28 nov -02 dec in Rotterdam?
18/11/2022
๐Ÿ™Œ Wie gaat er met ons mee naar de Immersive Tech Week 28 nov -02 dec in Rotterdam?

Immersive Tech Week is Europa's toonaangevende en meest holistische evenement over #AR, #VR, #XR, #haptics, #NFTs, #Web3 en de metaverse. Een geweldige plek waar bedrijven, onderzoek, kunst, vernieuwers en makers bij elkaar komen.

โœ… Laat je inspireren door +150 topsprekers

โœ… Doe mee aan rondetafelgesprekken + workshops

โœ… Ontdek de nieuwste technologie en innovaties op de beurs

โœ… Laat je verbazen door de meest creatieve en innovatieve vanXR bij Church of VR en Playground

โœ… Zie hoe nieuw werk en ideeรซn tot leven komen inCreators' Lab

โœ…Doe mee met de internationale XR-community, maakverbinding tussen verschillende sectoren en heb eengeweldige tijd!

Schrijf je in via https://lnkd.in/dVDit6ag

Klik hier
Teamdag met #teamcampus
17/11/2022
Teamdag met #teamcampus

Een geslaagde #teamdag met deze toppers waar we nรณg meer met elkaar verbonden zijn geraakt. Een dag waar we met elkaar de strijd aan gingen om te ontsnappen uit de escape rooms van Breakout Rotterdam, elkaar trainden om ons nieuwe crm beter te kennen en als kers op de taart: een heerlijke borrel!

Wil je daar de volgende keer ook bij zijn? We hebben nog een aantal leuke #vacatures ;-)

โ€Anita KorendijkMarijn RoelofDaphne SwartDanielle van MuijenWilma Van RaamsdonkRuud TรถnissenJan PonsDiana de WinterSelin ร–zkarayelMaple CheungStefan KlinkโœจLinda van der Windtโœจ

Klik hier
Omscholen naar IT. Welke mogelijkheden zijn er en wat komt erbij kijken?
11/11/2022
Omscholen naar IT. Welke mogelijkheden zijn er en wat komt erbij kijken?

Tijdens de Techgrounds online IT Orientatiedag vertelde Ruud Tรถnissen over de vele kansen om aan de slag te gaan als ITโ€™er binnen de zorg, de haven en andere sectoren. Ook maakten deelnemers kennis met het brede IT-beroepenveld en verschillende opleiders waar je als omscholer een IT-opleiding kunt volgen zoals ICT Praktijk Opleidingen, Make IT Work, Techgrounds en ITPH. Met deze mooie eerste stap kunnen deelnemers zich verder oriรซnteren en ontdekken welke vervolgstappen ze kunnen nemen naar een loopbaan in IT.

Heb je het gemist of kon je er niet bij zijn, maar wil je wel meer weten? Kijk op https://techgrounds.nl/ voor informatie over IT- banen, omscholingsmogelijkheden en meer.

Klik hier
Welkom Maple Cheung en Stefan Klink bij #teamcampus!
3/11/2022
Welkom Maple Cheung en Stefan Klink bij #teamcampus!

Onze nieuwe collegaโ€™s gaan het programma Digitalisering MKB ondersteunen.

Deze week is Maple gestart als projectmedewerker Digiwerkplaats Rijnmond en gaat Stefan aan de slag als relatiemanager.

Daarnaast zal Maple ook ons programma Rotterdamse Jeugd op Voorsprong ondersteunen.

Wij zijn blij dat deze toppers ons komen versterken en wensen Maple en Stefan veel plezier en succes met hun opdracht!

Klik hier
Hoera! We zijn jarig ๐ŸŽ‰!
1/11/2022
Hoera! We zijn jarig ๐ŸŽ‰!

Vandaag vieren we het vierjarig bestaan van IT Campus Rotterdam, รฉn natuurlijk met taart! Alweer vier jaar mogen we met ons enthousiaste team van collega's en ons fijne partnernetwerk werken aan meer en beter IT-talent in en voor Rotterdam รฉn aan gelijke kansen voor alle Rotterdammers om digitaal vaardig te raken.

Samen met al onze partners hebben we de stad weer iets dichter bij de toekomst kunnen brengen door vele initiatieven tot stand te brengen en uit te voeren. Op naar meer mooie samenwerkingen waar steeds weer mooie initiatieven uit ontstaan.

Veel dank aan al onze partners, vrienden, #teamcampus en het bestuur voor deze fijne samenwerking!

Met: Anita Korendijk, Danielle van Muijen, Daphne Swart, Marijn Roelof, Jan Pons, Ruud Tรถnissen, Selin ร–zkarayel, Diana de Winter, โœจLinda van der Windtโœจ, Wilma Van Raamsdonk, Bram Borsje, Maple Cheung, Stefan Klink, Ron Kooren,Ron De Mos, Luc Gimbrรจre, Renรฉ Louwerse, Wilbert Lek ๆŽๅฏไธบ, Marloes de Vries, Zakia Guernina.

Klik hier
Projectleider Ruud Tรถnissen op het event: Rotterdam Gaming Connect
28/10/2022
Projectleider Ruud Tรถnissen op het event: Rotterdam Gaming Connect

Recent was onze projectleider Ruud Tรถnissen samen met Natnael Tefera van Hogeschool Rotterdam naar het event: Rotterdam Gaming Connect.

Een tof #event georganiseerd vanuit Gemeente Rotterdam , Techonomy en RTM Gamesweek om te praten over de rol van gaming, gamification en Esports in het Rotterdamse bedrijfsleven en onderwijs.

Op het event voerden zij inspirerende gesprekken over de erkenning van 21st Century skills in #games en het creรซren van een vrije ruimte waar docenten en bedrijfsleven kunnen experimenteren met gaming in het onderwijs.

Wij vanuit IT Campus Rotterdam denken graag mee hoe je #gaming, #gamification en #Esports kan verbinden met #onderwijs en #bedrijfsleven.

Klik hier
IT-oriรซntatiedag op vrijdag 4 november
25/10/2022
IT-oriรซntatiedag op vrijdag 4 november

Op zoek naar een nieuwe baan en/of wil je weten of een #omscholingstraject naar #IT bij jou past? Kom er in 1 dag achter tijdens de IT-oriรซntatiedag!

Op vrijdag 4 november van 09:30 tot 15:00 uur is er een inspirerende #informatiedag waarin je alles ontdekt over een carriรจre in de IT.

Wat is de IT-oriรซntatiedag?

๐Ÿ‘‰Ontdek in รฉรฉn dag wat IT is en of IT bij je past

๐Ÿ‘‰ Korte introductie in de IT-arbeidsmarkt en de 10 domeinen

๐Ÿ‘‰ Ervaringsverhalen van andere omscholers

๐Ÿ‘‰ Kennismaking met verschillende IT-opleiders uit de regio

Meld je nu aan via:https://lnkd.in/ejvGtT5W

โ€In samenwerking met:Techgrounds, Gemeente Rotterdam , Werkgeversservicepunt Rijnmond en UWV.

Klik hier
Rotterdamse Digibuddies zijn gestart!
21/10/2022
Rotterdamse Digibuddies zijn gestart!

Dit zijn ze: Achraf, Jadion, Gentley, Leo, Sven en Gรถrkum: zes tweedejaars mbo-studenten van de opleiding Systems en Devices van Techniek College Rotterdam die bij LMC Voortgezet Onderwijs zijn gestart als digibuddy.

Tijdens hun stage voor Rotterdamse Digibuddies ondersteunen zij onderwijsprofessionals o.a. bij het gebruik van verschillende digitale systemen en applicaties.

Rotterdamse Digibuddies is een project dat IT Campus Rotterdam in nauwe samenwerking met Stichting BOOR en Techniek College Rotterdam heeft ontwikkeld voor het programma Rotterdamse Jeugd op Voorsprong. We zijn dan ook trots dat studenten nu ook aan de slag gaan bij LMC Voortgezet Onderwijs!

Wij wensen de Digibuddies heel veel plezier en succes toe tijdens hun stageperiode!

Klik hier
Interview: Directeur Marijn Roelof vertelt over leven lang ontwikkelen op IT
21/10/2022
Interview: Directeur Marijn Roelof vertelt over leven lang ontwikkelen op IT

Meer en beter IT-talent voor de stad Rotterdam en alle Rotterdammers de kans geven digitaal vaardig te worden. Dat is waar #teamcampus zich met veel enthousiasme en daadkracht voor inzet.

Directeur Marijn Roelof vertelt in dit artikel hoe wij in nauwe samenwerking met onderwijs, overheid en bedrijven naar werkwijzen zoeken om de ontwikkeling van meer en beter IT-talent te stimuleren in de regio. Maar minstens zo belangrijk is: gezamenlijk inzetten op de groei van digitale wendbaarheid van jong en oud in de stad!

Lees het volledige artikel op de site van iBestuur:https://lnkd.in/epe6my83

โ€โ€

Klik hier
Make & Xperience start begin 2023
18/10/2022
Make & Xperience start begin 2023

Verwondering en in de praktijk ontdekken: die impact staat centraal bij Make and Xperience, een digitaliseringscurriculum ontwikkeld voor de profielen: BWI, PIE, MVI, MAT en M&T op alle niveaus van het vmbo in Rotterdam.

Binnen Make & Xperience wordt de theorie via serious gaming technologie aangeboden. Door te gamen, vergaren leerlingen niet alleen theoretische kennis over diverse technieken, maar worden ook hun computational thinking vaardigheden gestimuleerd.

Vervolgens gaan de leerlingen in het MaX-lab, gevestigd op locatie IT Campus Rotterdam, aan de slag met de praktijk en maken zij intensief kennis met de meest actuele innovaties op het gebied van: Big data, 3D printen, Internet of things (IoT); Machine learning, Robotica en Cyber security.

Natuurlijk willen we er zeker van zijn dat de serious game naadloos aansluit bij zowel het niveau van de leerlijn als de belevingswereld van jongeren. Daarom bezoeken Joeri de Man van Game Tailors en Wilma Van Raamsdonk van IT Campus Rotterdam geregeld Rotterdamse vmbo scholen en gaan zij in gesprek met docenten en leerlingen om elke stap in de ontwikkeling van de game te toetsen aan hun wensen.

Benieuwd naar dit nieuwe digitaliseringscurriculum? Kijk op:https://lnkd.in/eHxktTPi

โ€Make and Xperience wordt uitgevoerd door RDM Next in samenwerking met IT Campus Rotterdam en Game Tailors en start begin 2023 op Rotterdamse vmbo scholen binnen het project Rotterdamse Jeugd op Voorsprong.

Klik hier
Het jaarevent van Digiwerkplaats Rijnmond
14/10/2022
Het jaarevent van Digiwerkplaats Rijnmond

De adrenaline giert nog door ons lijf van het Jaarevent van Digiwerkplaats Rijnmond gisteren bij ons op de campus. Het was een succes (en dat vonden niet alleen wij :-)!We hebben geschiedenis geschreven in het Rotterdamse onderwijs!

Bijna 60 studenten van Albeda mbo, Techniek College Rotterdam, Hogeschool Inholland, Hogeschool Rotterdam en Zadkine werkten tijdens de eendaagse #hackathon in multilevel en multidisciplinaire groepen aan ondernemerscases.

14 talententeams werkten elk voor een eigen ondernemer aan een adviesrapport over hun website. Aan het eind van de dag presenteerden ze hun bevindingen aan hun ondernemers. Veel ondernemers hebben verrassende nieuwe inzichten opgedaan, en er zijn zelfs hier en daar al direct verbeteringen doorgevoerd op websites!

Naast de meetups die de 14 ondernemers hadden met hun talententeams, waren er ook twee MKB Digicafรฉs over Online Privacy & Security en Online & Social Marketing en een rondleiding door de innovatieve hotspot van Rotterdam: RDM Rotterdam / Innovation Dock.

Tot slot presenteerden we alle successen van รฉรฉn jaar Digiwerkplaats Rijnmond: de nieuwe samenwerkingen in het onderwijs, maar ook harde cijfers: 61 cases zijn uitgewerkt door studenten, met de cases van gisteren erbij staat de teller al op 75!

Heel veel dank aan de aanwezige ondernemers, studenten, casemanagers, werkgroep onderwijs coรถrdinatoren, stuurgroep, relaties van ondernemersnetwerken, onderwijs en overheden!

โ€

Klik hier
Ons Rotterdams netwerk wordt verder versterkt met een nieuwe #partnertoetreding: Datadigest B.V. heeft zich aangesloten!
29/9/2022
Ons Rotterdams netwerk wordt verder versterkt met een nieuwe #partnertoetreding: Datadigest B.V. heeft zich aangesloten!

We zijn super trots dat we met dit mooie partnerschap ons nog meer kunnen inzetten voor meer en beter IT-talent voor Rotterdam en alle Rotterdammers #digivaardig.

โ€Rianne Leeuwenkamp vertelt: โ€œ๐˜ž๐˜ช๐˜ซ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜๐˜› ๐˜Š๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ด ๐˜™๐˜ฐ๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜จ๐˜ฅ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ถ๐˜จ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ถ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜บ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜๐˜›-๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ. ๐˜๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต ๐˜๐˜› ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ญ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜๐˜›-๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ถ๐˜ญ๐˜ฅ. ๐˜‹๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ด๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ. ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜› ๐˜Š๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ด ๐˜™๐˜ฐ๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ.โ€

Ook Marijn Roelof is enthousiast over deze samenwerking: ''๐˜ž๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜‹๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ด๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ. ๐˜‹๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต ๐˜๐˜› ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ด๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜น๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ง๐˜ณ๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ถ๐˜ค๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜จ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜น๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜‹๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜จ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ด๐˜ต, ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ญ.

๐˜‹๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜๐˜›-๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฐ. ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ญ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ฅ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ: ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต, ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ถ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜๐˜› ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ.''

En Ruud Tรถnissen vertelt trots over de samenwerking:''๐˜๐˜ฌ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜‹๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ป๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜๐˜› ๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฐ. Cedric Both en Rianne Leeuwenkamp ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆรซ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜Œ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฆ, ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜‹๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต, ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฐ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ!''

Ook aansluiten bij ons groeiende netwerk? Neem contact op met Marijn Roelof om de mogelijkheden te bespreken.

โ€

Klik hier

volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van IT Campus Rotterdam?ย Volg ons op onze LinkedIn Bedrijfspagina.

Volg ons op Linkedin