nieuws

Blijf op de hoogte van actualiteiten en updates van IT Campus Rotterdam

social wall

Naar nieuwe horizonten: bijeenkomst voor haven loopbaanontwikkeling
21/9/2023
Naar nieuwe horizonten: bijeenkomst voor haven loopbaanontwikkeling

Maandagmiddag kwamen vele initiatiefnemers van haven loopbaanontwikkeling bij elkaar. Programmamanager Daphne Swart was erbij!

Ontmoeten, verkennen, verbinden en samenwerken is het motto. Te beginnen met het plotten van al onze initiatieven in de tijdlijn van de Rotterdamse schoolgaande jeugd. Hiaten worden zichtbaar, samenwerking gestimuleerd en een duidelijke propositie richting scholen en haven-LOB geambieerd door alle partijen.

Met onder andere: Erik van Dijk, Peter Kroon, Constant Staal, Cock van der Brugge, Sharon Janmaat - Bouw, Michiel Breijs, Duco Jelte Ferwerda, Igor Runsink, Lisette Kouwenhoven, Maaike B., Jonneke de Jong, Charlotte Hendrikse-Wierink, Annelies Verbeek


Klik hier
Wethouders Tim Versnel en Faouzi Achbar op bezoek bij IT Campus Rotterdam
21/9/2023
Wethouders Tim Versnel en Faouzi Achbar op bezoek bij IT Campus Rotterdam

Donderdagmiddag mochten we wethouders Tim Versnel en Faouzi Achbar verwelkomen bij IT Campus Rotterdam. Marijn Roelof en Daphne Swart informeerden hen over de actiegerichte agenda en hoe we daarmee de duurzame inzetbaarheid van het human capital van de stad ondersteunen.

In het tweede deel van het bezoek gingen de wethouders ‘op bezoek’ bij onze projectleiders tijdens de mini-expo van onze aanpak voor meer en beter IT-talent en alle Rotterdammers digivaardig. Deze kennismaking inspireert om verder te praten om te onderzoeken hoe IT Campus Rotterdam de portefeuilles van deze wethouders nog beter kan ondersteunen.

Met: Jessica Wiekeraad BalLuc GimbrèreRuud TönissenWilma Van RaamsdonkHans van GentSuzanne SneldersMarc VollaardOuarda AzarkanSelin Özkarayel

Klik hier
 Binnenkort verschijnen er fascinerende videoportretten van havenberoepen!
20/9/2023
Binnenkort verschijnen er fascinerende videoportretten van havenberoepen!

🎥 De opnames zijn momenteel in volle gang voor ons project - videoportretten van de prachtige beroepen in de haven! 🚢⚓

We kunnen niet wachten om het eindresultaat met jullie te delen. Blijf op de hoogte voor de officiële release van deze inspirerende videoportretten!

Meer weten? Klik hier.

Klik hier

volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van IT Campus Rotterdam? Volg ons op onze LinkedIn Bedrijfspagina.

Volg ons op Linkedin