Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

nieuws

Blijf op de hoogte van actualiteiten en updates van IT Campus Rotterdam

nieuws

Blijf op de hoogte van actualiteiten en updates van IT Campus Rotterdam

social wall

Next Healthcare Professional: kennislunch 7 maart
23/1/2024
Next Healthcare Professional: kennislunch 7 maart

Sta je voor de uitdaging om de financiering rond te krijgen voor het #digitaliseringsproces binnen jouw thuiszorgorganisatie? Wij begrijpen dat dit een complexe taak is en willen je graag ondersteunen op deze reis naar digitalisering.

Op donderdag 7 maart 2024 van 11.30 tot 13.30 uur organiseren wij een informatieve kennislunch, waarin we waardevolle inzichten delen om je te helpen bij het vinden van de juiste financieringsmogelijkheden. Als gastspreker hebben we het genoegen Dominic Vestering te verwelkomen, adviseur strategie en samenwerking bij Vilans, een inspirerende bron van informatie op dit gebied.

📅 Datum: Donderdag 7 maart 2024

🕰️ Tijd: 11.30 - 13.30 uur

📍 Locatie: Café@‌Home, Goudsesingel 52 in #Rotterdam.

Aanmelden kan via https://www.aanmelder.nl/146211/subscribe

Marc en Kevin, onze collega's van het Next Health Professional-programma, kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan de digitale toekomst van de thuiszorg!

Klik hier
Online IT-oriëntatiedag in samenwerking met Techgrounds
29/11/2023
Online IT-oriëntatiedag in samenwerking met Techgrounds

🚀 ''Wist je dat de wereld van IT meer dan 180 verschillende beroepen omvat?'', Abdessamad Dari van Techgrounds

In samenwerking met Techgrounds hebben we afgelopen dinsdag een online IT-oriëntatiedag georganiseerd om samen met deelnemers de IT-wereld te verkennen. Middels een #wordcloud brachten we de diversiteit van dit vakgebied in beeld.

💡 Tijdens de sessie stonden drie essentiële vragen centraal: Welke richtingen zijn er eigenlijk binnen de IT? Welke IT-banen passen bij elke specifieke richting? En welke IT-opleiding kan jou helpen om jouw droombaan in IT te bereiken?

De sessie is gericht op het aantrekken van meer en beter IT-talent voor onze regio, hebben we weer een stap in de goede richting gezet!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruud Tönissen.

Klik hier
Terugblik op een interessante AI-workshop voor het mbo! 🤖
29/11/2023
Terugblik op een interessante AI-workshop voor het mbo! 🤖

Samen met enthousiaste medewerkers uit het mbo hebben we de impact van kunstmatige intelligentie  op het (mbo-)onderwijs verkend. Wij kijken tevreden terug op de opkomst, enthousiasme en nieuwsgierigheid van de deelnemers.

Wil je de volgende keer ook aansluiten of meer informatie? Neem contact op met Ruud Tönissen via ruud.tonissen@itcampus.nl

Klik hier

volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van IT Campus Rotterdam? Volg ons op onze LinkedIn Bedrijfspagina.

Volg ons op Linkedin